Bokningssystem för aktiviteter

Bokningssystem för aktiviteter som möjliggör automatiserad bokning utan något krav på inloggning. Mina Aktiviteter är ett webbaserat system med en tydlig överblick och enkel administration.

Bokningssystemet kan enkelt anpassas till olika företags och föreningars behov. Systemet inkluderar också domänerna Dans.se och Idrott.se med anpassade funktioner för dans- och idrottsorganisationer.

Priser och tjänster

Mina Aktiviteter har ingen startkostnad eller bindningstid och era avgifter är baserade på intäkterna som registreras i systemet. Det finns ingen inlåsning av er organisations data i systemet utan ni kan enkelt exportera data till andra system.

Vi erbjuder även tjänster som kanslitjänster och WordPress hemsidor.

Tre månaders provperiod

Ni har möjlighet att prova Mina Aktiviteter under ett kvartal, där vi hjälper er att komma igång och testa systemet. Om ni är nöjda med vår tjänst och vill fortsätta att använda tjänsten så fakturerar vi er som vanligt från start.

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni vill veta mer.

Funktioner

Bokning och betalning

Snygg och enkel integration med befintliga webbplatser och appar. Flexibla bokningsformulär med beräknade priser, egendefinierade datafält, köhantering, betalflöden och automatiserad bokföring. Betalning sker med BankGiro, kort eller Swish.

Utskick

Bokningssystemet sköter automatiskt utskick av bokningsbekräftelse, betalningsavi, kvitto, påminnelse och utvärdering via e-post eller sms. Ni kan även enkelt göra personligt anpassade massutskick.

Incheckning

Incheckning till aktiviteter, events och träningar med eller utan förregistrering. Deltagare kan enkelt checka in till aktivitetstillfällen med mobiltelefon, körkort, medlemskort eller RFID-tagg.

Behörighet

Ni kan enkelt ge anställda och funktionärer anpassade behörigheter till sina aktiviteter. Behörighet kan även sättas utifrån grupptillhörighet och generellt i systemet.

Utvärdering och statistik

Det är enkelt att ta fram statistik och deltagarna kan fylla i utvärderingar direkt på webben. Statistiken kan även exporteras till externa system som IdrottOnline.

Bokföring

Automatisk, integrerad och komplett bokföring. All bokföring kan ske i systemet eller exporteras till externa bokföringsprogram.