Bli kund

Boknings- och verksamhetssystem

Mina Aktiviteter och underdomänerna Dans.se och Idrott.se används av hundratusentals slutanvändare.  Systemet möjliggör automatiserad bokning av kurser, events, resor, biljetter, träningstider, drop-in platser och medlemskap utan något krav på inloggning. I Mina Aktiviteter ingår funktioner som flexibla bokningsformulär med beräknade priser, egendefinierade datafält, köhantering, betalflöden, automatiserad bokföring, medlemsregister och kundkommunikation.

Tre månaders ångerrätt

Om inget speciellt avtalats så har ni ingen startavgift, uppsägnings- eller bindningstid för vår molntjänst.

Om ni meddelar oss inom tre månader från det att ni började testa systemet att ni inte vill fortsätta att använda systemet så kommer vi inte heller att fakturera er någon avgift för baspaketet.

Detta gäller dock inom rimliga gränser. Om ni exempelvis genomför ett stort event varje år och genomför hela eventet inom ramen för systemet så förbehåller vi oss rätten att fakturera er för hela eventet även om ni skulle tacka nej till fortsatt användning efter att eventet är avslutat.

Vi kommer alltid att fakturera er för eventuella tilläggstjänster såsom SMS-utskick eller kortbetalningar som slussas via oss. Detta eftersom dessa tjänster även medför en direkt kostnad för oss själva.

Om ni är nöjda med vår tjänst och vill fortsätta att använda tjänsten så fakturerar vi er som vanligt från start.

Betallösningar

Vi är teknisk partner till Swish så det är enkelt för er att addera betallösningen Swish Handel med ett eget Swishnummer och med insättning direkt till ert eget bankkonto. Inbetalningar med BankGiro och kort kan också bokföras automatiskt i Mina Aktiviteter. Vi erbjuder även tilläggstjänsterna BankGiro inbetalningar och kortbetalningar utan eget avtal om ni vill ha egna avtal med banken.

Kanslitjänster och webbplatser

Vi erbjuder administrativa kringtjänster som bokföring och kanslitjänster. Vi bygger även WordPress webbplatser som smidigt går att integrera med Mina Aktiviteter.

Läs mer om våra lösningar och tjänster

Avtalsvillkor och priser

Det finns ingen startavgift eller bindningstid och era avgifter är baserade på intäkterna som registreras i systemet.  

Avtalsvillkor

Priser

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni är intresserade av Mina Aktiviteter och våra tjänster.