Bli kund

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni är intresserade av Mina Aktiviteter och och tjänster.

Verksamhetssystemet Mina Aktiviteter

Mina Aktiviteter är ett verksamhetssystem byggt för att underlätta administrationen för företag, förbund, föreningar och andra organisationer. Det är ett heltäckande system för bokföring, kursadministration och medlemsregister. De tre domänerna för tjänsten är minaaktiviteter.sedans.se och idrott.se. Domänerna dans.se och idrott.se är anpassade till respektive verksamhet.

Det är ett helt molnbaserat verksamhetssystem, vilket innebär att användarna genom en vanlig webbläsare kan nå den information och de verktyg de behöver och har behörighet till.

Mina Aktiviteter har ingen startkostnad, ingen bindningstid eller inlåsningstid. Ni har också möjlighet att gratis testa tjänsten i tre månader.

Tre månaders provperiod Mina Aktiviteter

Om ni vill prova Mina Aktiviteter lägger vi upp ett konto till er med anpassade inställningar. Ni kan sedan testa tjänsten under ett kvartal. Om ni inte vill fortsätta att använda tjänsten meddelar ni oss bara det och vi kommer inte att fakturera er något för att ha testat. Förutom eventuella tilläggstjänster ni utnyttjat (t ex SMS).

Intresseanmälan

Bokföring, kanslitjänster och webbplatser

Vi erbjuder administrativa kringtjänster för Mina Aktiviteter som bokföring och kanslitjänster. I de kringtjänster vi erbjuder ingår även import av resultat från tävlingar och att lägga upp en periods verksamhet i systemet. Vi bygger även funktionella WordPress webbplatser som smidigt går att integrera med Mina Aktiviteter.

Läs mer om våra lösningar och tjänster

Avtalsvillkor och priser

Avtalsvillkor

Priser