Bli kund

Verksamhetssystemet Mina Aktiviteter

Verksamhetssystemet Mina Aktiviteter och underdomänerna Dans.se och Idrott.se används av hundratusentals slutanvändare. Systemet inkluderar modern anpassningsbar bokning av kurser och andra aktiviteter samt kraftfull resursbaserad tidsbokning. Det är enkelt att anpassa och integrera bokningar, adressregister, medlemsregister, bokföring, utskick och grupphantering i systemet.

Med Mina Aktiviteter har ni tryggheten att era avgifter är baserade på intäkterna som registreras i systemet. Det finns heller ingen bindningstid, startavgift, eller inlåsningstid.

Tre månaders provperiod Mina Aktiviteter

Om ni vill prova Mina Aktiviteter lägger vi upp ett konto till er med anpassade inställningar. Ni kan sedan testa tjänsten under ett kvartal. Om ni inte vill fortsätta att använda tjänsten meddelar ni oss bara det och vi kommer inte att fakturera er något för att ha testat. Förutom eventuella tilläggstjänster ni utnyttjat (t ex SMS).

Bokföring, kanslitjänster och webbplatser

Vi erbjuder administrativa kringtjänster för Mina Aktiviteter som bokföring och kanslitjänster. I de kringtjänster vi erbjuder ingår även import av resultat från tävlingar och att lägga upp en periods verksamhet i systemet. Vi bygger även funktionella WordPress webbplatser som smidigt går att integrera med Mina Aktiviteter.

Läs mer om våra lösningar och tjänster

Avtalsvillkor och priser

Avtalsvillkor

Priser

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni är intresserade av Mina Aktiviteter och och tjänster.