Lediga tjänster

Kundsupport

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor.

Du kommer att presentera vår tjänst för nya kunder och ansvara för utbildning och onboarding. Du kommer även att planera och genomföra utbildningar av nya och befintliga kunder.

Merparten av kundkontakten sker digitalt via verktyg som Zoom och TeamViewer.

Det krävs ingen utbildning men du behöver ha god datorvana och ha lätt att lära dig att använda olika IT-tjänster. Du måste vara bra på att lyssna till och förstå kundernas behov. Du behöver också vara pedagogisk och ha lätt att entuiasmera andra.


Utvecklare

Vi söker dig som är programmerare och vill vara med och vidareutveckla vår plattform. Du kommer att arbeta med allt från utformning av användargränssnitt till integration mot externa tjänster.

Vi ser gärna att du har en färsk utbildning eller att du nyligen har jobbat som programmerare. Om du är van att arbeta med modern IT-arkitektur för utveckling och drift molntjänster så är det ett stort plus.

Formell utbildning är meriterande men inget krav. Det är viktigare att du är snabb att lära och att hitta smarta lösningar. Likaså att du fungerar väl i grupp men också självständigt kan planera och genomföra olika projekt.


Arbetsvillkor

CogWork finns i centrala Uppsala men vi har medarbetare som primärt jobbar från annan ort vilket du också har möjlighet att göra.

Vi har kollektivavtal med extra pensionsavsättningar. Du har givetvis möjlighet att få friskvårdsbidrag.


Vill du veta mera så är du varmt välkommen att kontakta Erik Terenius via mejl eller telefon.

erik@cogwork.se
0709-62 84 84