Förbund

Verksamhetssystem för förbund och distrikt

Mina Aktiviteter är ett verksamhetssystem byggt för att underlätta administrationen för förbund, distrikt och medlemsorganisationer. Ni kan enkelt skapa rapporter och aggregerade grupper på förbunds- och distriktsnivå samt för enskilda organisationer i systemet. Det är ett molnbaserat verksamhetssystem, vilket innebär att användarna genom en webbläsare kan nå den information och de verktyg de behöver och har behörighet till.

Tjänster anpassade för förbund, distrikt och medlemsorganisationer

Det går smidigt att integrera kursadministration och webbanmälan med medlemsregister, fakturering, betallösningar med OCR-hantering och bankkoppling. Mina Aktiviteter är kompatibelt med DAK-formatet för export av närvarodata. Det går även att automatisera bland annat LOK-stöd och bokföring.

Om en förening registrerar en föreningsmedlem kan ni ställa in så att den automatiskt även blir medlem i distrikt och/eller riksförbund. Ni kan även begränsa så att medlemskapet i distrikt och förbund betalas max en gång per individ.

Verksamhetssystem för dans- och idrottsrörelsen

Dans.se och idrott.se är undersystem till Mina Aktiviteter speciellt anpassade för förbund och föreningar inriktade på dans, tävling och annan idrottsverksamhet. Till exempel använder flera förbund systemen för att administrera sin tävlingsverksamhet.

Kunder

Svenska Danssportförbundet (DSF),Sveriges Dansorganisation (SDO)Svenska Styrkelyftförbundet (SSF) och Folkdansringen (FDR) använder det på förbundsnivå och inom sina medlemsorganisationer för att administrera sin verksamhet. Därutöver används det av en mängd fristående föreningar och företag.

Gratis provperiod för förbund

Om ni är intresserade av Mina Aktiviteter lägger vi upp ett konto till er med anpassade inställningar. Ni kan sedan testa tjänsten under ett kvartal. Om ni inte vill fortsätta att använda tjänsten meddelar ni oss bara det och vi kommer inte att fakturera er något för att ha testat.

Intresseanmälan gratis testperiod

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 070-962 84 84 om ni är intresserade av våra lösningar och tjänster.