Webbplatser

Webbplatser och webbhotelltjänster

Webbplatser för företag, förbund och föreningar

Vi har en lång erfarenhet av att ta fram funktionella WordPress webbplatser. Alltifrån större webbplatser för förbund till mindre webbplatser för lokalföreningar. Vi hjälper er även att komma igång mer er webbplats och ser till att ni själva kan smidigt administrera webbplatsen. Vi har även utvecklat ett WordPress tillägg för integration med vårt verksamhetssystem Mina Aktiviteter, för att visa kurslistor och annan information från systemet på er webbplats.

Support webbplatser

Vi har erfarenhet av att erbjuda support både för WordPress och Joomla webbplatser. Att oavsett er tidigare erfarenhet hjälper vi er att administrera och utveckla er webbsajt.

Webbhotelltjänster

CogWork tillhandahåller inte primärt några webbhotelltjänster men vi kan i samarbete med våra egna leverantörer av systemtjänster erbjuda webbhotell på våra servrar. Detta kan i vissa fall göra det enklare för era egna webblösningar att kommunicera med våra servrar. En annan fördel är att vi har lättare att hjälpa er med integrationer och andra IT-tjänster.

Demo

Webbplats för föreningar

Webbplats för företag

Länkar

Mer information om Mina Aktiviteter och våra övriga tjänster

WordPress guider

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 070-962 84 84 om ni är intresserade av våra lösningar och tjänster.