WordPress webbplatser, support och webbhotell

WordPress webbplatser för företag, förbund och föreningar

Vi tar fram moderna och mobilanpassade WordPress webbplatser utifrån era behov. Alltifrån enklare webbsidor åt mindre föreningar till WordPress-multisajter. Genom att skapa en WordPress-multisajt kan som exempel ett förbund och dess lokalföreningars webbplatser ingår i samma nätverk. Våra webbplatser kan smidigt integreras med Mina Aktiviteter med bokning av aktiviteter och kurser direkt på er webbplats. Ni får vägledning att komma igång mer er nya webbsajt så att ni smidigt kan administrera och uppdatera den.

Support WordPress och Joomla

Vi erbjuder support både för WordPress och Joomla webbplatser. Att oavsett er tidigare erfarenhet hjälper vi er att administrera och utveckla er webbsajt.

Webbhotell

Webbhotellkonto hos Oderland med kontrollpanelen cPanel för smidig administration av webbplatser och e-post. Kontrollpanelen cPanel inkluderar även bland annat Arconis backup för automatisk backup, phpAdmin för administration av databaser, importverktyg för e-post, och mailhanteringssystemet Oderland Mailcontrol. För WordPress webbplatser rekommenderar vi även UpdraftPlus för backup ar er webbsida.

Tekniska specifikationer
20 GB lagringsutrymme
3000 GB Bandbredd/Månad
2 GB total RAM minne
SSL-certifikat för att kryptera trafiken (SSL/TLS)

Demo

Webbplats för föreningar

Webbplats för företag

Länkar

Mina Aktiviteter och våra övriga tjänster

Prislista

WordPress tillägg för smidig integration av Mina Aktiviteter

WordPress guider

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 070-962 84 84 om ni är intresserade av våra lösningar och tjänster.