Verksamhetssystem för gym och träningsanläggningar

Verksamhetssystemet Mina Aktiviteter används av hundratusentals slutanvändare för bokning av aktiviteter. Det är enkelt att anpassa och integrera bokning, automatiska utskick, betalningar, bokföring, kundregister och incheckning i systemet. 

Bokningssystem

Bokningssystem med modern anpassningsbar bokning av gruppträningspass. personlig träning och andra typer av aktiviteter. Samt köp av gym- och träningskort med smidig incheckning med mobilen, traditionella plastkort eller RFID-tag. Bokning görs direkt på er egen webbplats med automatiskt utskick av bokningsbekräftelse, betalningsinformation och kvitto.

Lättadministrerade och finmaskiga behörigheter

I systemet finns en finmaskig behörighetskontroll som baserar sig på grupptillhörigheter. Ni kan exempelvis skapa en grupp med namnet ”Receptionspersonal” och sedan talar ni om exakt vilka behörigheter alla som tillhör gruppen skall få.

Automatiserat och detaljerat löneunderlag till timanställda

I Mina Aktiviteter är det smidigt att koppla löneavtal till individer och automatiskt plocka fram detaljerade löneunderlag baserat på bokningsdata som redan finns i systemet.

Tre månaders provperiod

Om ni är intresserade av vår molntjänst lägger vi upp ett konto till er med anpassade inställningar. Ni kan sedan testa tjänsten under ett kvartal. Om ni inte vill fortsätta att använda tjänsten meddelar ni oss bara det och vi kommer inte att fakturera er något för att ha testat.

Intresseanmälan

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 070-962 84 84 om ni är intresserade av våra lösningar och tjänster.