Gym

Verksamhetssystem för gym och träningsanläggningar

Mina Aktiviteter är ett verksamhetssystem med specialanpassade lösningar för gym och träningsanläggningar. Det är ett heltäckande system för bokföring, medlemsregister samt administration av gruppträningar och andra aktiviteter. I verksamhetssystemet hanterar ni smidigt incheckning, dropin, månadskort och periodkort. Systemet är molnbaserat, vilket innebär att användarna genom en webbläsare kan nå den information och de verktyg de behöver och har behörighet till.

Lättadministrerade och finmaskiga behörigheter

I systemet finns en finmaskig behörighetskontroll som baserar sig på grupptillhörigheter. Ni kan exempelvis skapa en grupp med namnet ”Receptionspersonal” och sedan talar ni om exakt vilka behörigheter alla som tillhör gruppen skall få. När en ny person anställs i receptionen behöver ni bara lägga till personen i gruppen ”Receptionspersonal”. Om ni känner till det så kan till och med i förväg tala om när personen skall börja och sluta i receptionen så att ni inte glömmer att plocka bort personen från gruppen då den slutar.

Automatiserat och detaljerat löneunderlag till timanställda

I Mina Aktiviteter är det smidigt att koppla löneavtal till individer och automatiskt plocka fram detaljerade löneunderlag baserat på bokningsdata som redan finns i systemet.

Gratis provperiod

Om ni är intresserade av vår molntjänst lägger vi upp ett konto till er med anpassade inställningar. Ni kan sedan testa tjänsten under ett kvartal. Om ni inte vill fortsätta att använda tjänsten meddelar ni oss bara det och vi kommer inte att fakturera er något för att ha testat.

Intresseanmälan gratis testperiod

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 070-962 84 84 om ni är intresserade av våra lösningar och tjänster.