Ta emot kortbetalningar online

Om ni önskar har ni möjlighet att erbjuda era kunder att betala avgifter till er med kort nå nätet, t ex i samband med bokning av evenemang och aktiviteter.

I samarbete med oss

Efter överenskommelse kan vi hjälpa till med administration och betalning. Vi kan då ta in betalningar till oss och ni behöver inga egna avtal med inlösare eller betalväxel. Kontakta oss om ni är intresserade av det.

Med egna avtal till betalväxel och inlösare

Ni kan kan om ni vill lägga upp och börja ta emot kortbetalningar med eget inlösenavtal via oss utan att kontakta oss om det. Däremot hjälper vi gärna till med alla delarna om ni önskar det.

Vi tar ingen avgift för att ni tar emot kortbetalningar med eget inlösenavtal från era kunder via vår tjänst. Däremot kommer ni att faktureras direkt av inlösande bank och vald betalväxel.

Inlösenavtal med bank

För att kunna erbjuda kortbetalningar med eget inlösenavtal måste ni själva kontakta inlösare och betalväxel för att upprätta avtalen. Alla större banker erbjuder inlösenavtal men priserna varierar mellan bankerna.

Betalväxel

En betalväxel är det företag som förmedlar själva onlinebetalningen. Det är också via betalväxelns dataservrar som vi får information om genomförda köp och kan pricka av automatiskt.

Vi har kopplingar med flera betalväxlar men vi rekommenderar Netaxept baserat på bland annat prisbilden.

Nödvändiga data och inställningar

Uppgifter om betalväxeln måste läggas in i era egna inställningar.

Admin > Ekonomi > Inställningar > Betalväxlar