Tävlingshandledning för tävlingsorganisatörer

Merparten av informationen i tävlingshandledningen som riktar sig till tävlingsledare, lokala tävlingsorganisatörer och andra tävlingsfunktionärer hittar ni genom att följa länkarna längst ner på sidan.

Kontakt och support för tävlingsledare och tävlingsorganisatörer

Har ni frågor om tävlingsverksamheten som ni inte hittar svaret på här i handledningen så vänder ni till respektive förbund.

Kontaktuppgifter till Swedish Dance League (SDL) (SDO:s tävlingssystem)

Kontaktuppgifter till Svenska Dansportförbundet (DSF)

Om ni hittar tekniska fel, har synpunkter på funktionaliteten eller förslag på ny funktionalitet så får ni gärna skicka ett mejl till info@cogwork.se.

Uppgifter om deltagande organisationer

På översiktssidan för tävlingen finns även en länk till statistik över antal tävlande och hur många starter som finns anmälda från olika klubbar, skolor och förbund tillsammans med kontaktuppgifter till ansvariga.

En översikt hur du arbetar med en tävling

Om det är första gången du skall administrera en tävling med hjälp av Mina Aktiviteter så läs gärna denna steg-för-steg-guide.

Informations- och e-postlista för tävlingsledare och tävlingsadministratörer

För att underlätta kommunikationen med tävlingsledare så finns en e-postlista dit alla som är tävlingsledare eller tävlingsadministratörer inom förbundet kan skicka information eller frågor.

Sekretariatsprogram

Vote4Dance