Medlemsregister

Mina Aktiviteter underlättar medlemshanteringen för förbund, föreningar och andra medlemsorganisationer. Medlemsregistret kan smidigt integreras med massutskick, bokföring och tävlingsadministration samt bokning och incheckning till aktiviteter. Det är ett molnbaserat system så all medlemsadministration kan ske via webbläsaren i en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Ansökan om medlemskap och bokning av aktiviteter kan ske direkt på er egen webbplats. Mina Aktiviteter består även av domänerna dans.se och idrott.se speciellt anpassade för föreningar inriktade på respektive område.

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni vill veta mer om våra lösningar och tjänster.

Tre månaders provperiod

Ni kan prova medlemsregistret och övriga funktioner i Mina Aktiviteter under tre månader.

Intresseanmälan tre månaders provperiod Mina Aktiviteter

Medlemsadministration i Mina Aktiviteter

Medlemsansökan

Ansökan om medlemskap görs direkt på er egen webbplats med automatiskt utskick av faktura, kvitto och välkomstmeddelande. Ni väljer själv vilka uppgifter som ska fyllas i vid en medlemsansökan. Ansökan om medlemskap kan även ske automatiskt vid antagning till aktiviteter och medlemsavgiften betalas då samtidigt som aktivitetsavgiften vid antagning. Medlemmar kan även förnya sitt medlemskap genom att ange sitt personnummer som 0CR-nummer vid bankgiro inbetalningar.

Bokföring, grupphantering och behörighet

Medlemskapet bokförs automatiskt på de konton ni valt. Medlemsperiod och bokföringsår behöver inte sammanfalla med kalenderår och inte heller vara 12 månader. Ni kan välja vilka kategorier ni har i medlemsregistret, vad de kostar och hur de skall bokföras. Det går enkelt att skapa grupper som styrelse och instruktörer med tillhörande e-postlistor. Behörighet kan bland annat sättas utifrån grundläggande behörighet grupptillhörigheter och roller och de går även att ge behörighet till en specifik aktivitet.

Medlemsstatisk, IdrottOnline och aktivitetsstöd

Det går smidigt att fram statistik i medlemsregistret som ålder och kön utifrån som exempel Riksidrottsförbundet krav. Medlemsregistret, aktiviteter och närvaroregistreringar kan automatiskt exporteras till IdrottOnline, så att underlaget för LOK-stödet inte behöver läsas in manuellt. Det går även att rapportera närvaro elektroniskt i format som DAK och ApN vid ansökan om kommunalt aktivitetsstöd.

Medlemskort och incheckning

Medlemskorten innehåller streckkoder och kan användas för att checka in medlemmar till aktiviteter. Dessa kort kan vara digitala i mobiltelefonen eller traditionella plastkort. Det går även att checka in till aktiviteter med ID-kort, bibliotekskort, RFID-tag mm.