Medlemsregister

Medlemsregister

Alltifrån små föreningar till förbund som Folkdansringen, Svenska Danssportförbundet och Svenska Styrkelyftförbundet använder Mina Aktiviteter för att underlätta sin administration.

Medlemsregistret upprättas, bokförs och underhålls automatiskt. Systemet gör det även enkelt att ta fram medlemsstatisk och ansöka om aktivitetsstöd. Faktura, kvitto och välkomstmeddelande skickas ut automatiskt vid medlemsansökan. Medlemmar kan checka in till aktiviteter med både digitala medlemskort och traditionella plastkort.

Mina Aktiviteter inkluderar även modern anpassningsbar bokning av aktiviteter på er egen webbplats. Personliga massutskick via e-post, SMS och/eller utskrift. Grupphantering med behörighet, e-postlistor och GDPR-hantering. Bokföring med automatisk kontering, periodisering och hantering av tillgodohavanden.

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni vill veta mer om våra lösningar och tjänster.

Gratis provperiod

Intresseanmälan tre månaders gratis provperiod Mina Aktiviteter

Medlemsadministration i Mina Aktiviteter

Bokföring, grupphantering och behörighet

Medlemskapet bokförs automatiskt på de konton ni valt. Medlemsperiod och bokföringsår behöver inte sammanfalla med kalenderår och inte heller vara 12 månader. Ni kan välja vilka medlemskategorier ni har i medlemsregistret, vad de kostar och hur de skall bokföras. Ni kan även skapa grupper som till exempel styrelse och ställa in rättigheter i systemet utifrån bland annat grupptillhörighet.

Medlemsstatisk , LOK-stöd och kommunalt aktivitetsstöd

Det går smidigt att fram medlemsstatistik som ålder och kön utifrån som exempel Riksidrottsförbundet krav. Medlemsregistret, aktiviteter och närvaroregistreringar kan automatiskt exporteras till IdrottOnline, så att underlaget för LOK-stödet inte behöver läsas in manuellt. Det går även att rapportera närvaro elektroniskt i format som DAK och ApN vid ansökan om kommunalt aktivitetsstöd.

Medlemsansökan

Ansökan om medlemskap görs direkt på er egen webbplats med automatiskt utskick av faktura, kvitto och välkomstmeddelande. Det går även att anpassa vilka uppgifter som ska fyllas i vid medlemsansökan.

Medlemsansökan kan ske automatiskt vid antagning till aktiviteter och medlemsavgiften betalas då samtidigt som aktivitetsavgiften vid antagning. Medlemmar kan även förnya sitt medlemskap genom att ange sitt personnummer som 0CR-nummer.

Medlemskort och incheckning

Medlemskorten innehåller streckkoder och kan användas för att checka in medlemmar till aktiviteter. Dessa kort kan vara digitala i mobilen eller traditionella plastkort. Det går även att checka in till aktiviteter med ID-kort, bibliotekskort, RFID-tag mm.