Filtrera och granska singeltävlande, par, trior och lag

På denna sida hittar du alla par, trior och lag som finns inlagda i systemet. Du kan också se vilka klasser de förväntas starta i olika grenarna baserat på tillgänglig information om tidigare resultat och uppflyttningar.

Filteralternativ

Klass

Ni kan specificera en specifik klass genom att ange dess förkortning. Systemet försöker identifiera förkortningen ni valt baserat på vilka klasser som är öppna vid det datum ni angivet bland filteralternativen.

Vid datum

Bland filteralternativen finns ett datumfält med namnet ”Vid datum” som är frivilligt att fylla i. Om ni lämnar det blankt använder systemet dagens datum. Datumet styr vid vilket tidpunkt som olika uppgifter kontrolleras. Om ni exempelvis ber att få se data för en viss tävlingsklass så visas klassdata så som det såg ut vid den valda tidpunkten. Har ni valt att få se den senast fullföljda tävlingen så kontrolleras alla resultatlistor under ett år fram till och med den valda tidpunkten.

Visningsalternativ

Senast tävlat

Under visningsalternativ kan ni välja att se ”Senast tävlat”. Bland sökresultatet kommer då att visa datumet för senast fullföljda tävling under ett år fram till och med det valda datumet (eller dagens datum om inget annat datum har valts).

Bland senast tävlat räknas inte starter i rekryteringsklasser, DM eller klubbmästerskap med. Däremot inkluderas förutom öppna tävlingar även nationella mästerskap och internationella tävlingar.

Länkar

Lag, par, trior, grupper och lag

Handledning till att administrera par, trior & lag