Prislista Mina Aktiviteter

Mina Aktiviteter har ingen startkostnad eller bindningstid och era avgifter är baserade på intäkterna som registreras i systemet.  Vi hjälper er utan kostnad att komma igång med systemet med import av kunder, medlemmar, aktiviteter, deltagare mm. Priserna gäller även för Dans.se och Idrott.se som har specialanpassade funktioner för dans- och idrottsorganisationer.

Alla priser är exklusive moms (25%).

Mina Aktiviteter

Baspaket 1,4 %

Boknings- och verksamhetssystem som bland annat inkluderar betallösningar, medlemsregister, utskicksmodul och bokföring. Avgiften baseras på de totala intäkterna som registreras via tjänsten. Minimidebitering 20 kronor per månad.

Bankgiro utan eget bankgiroavtal 1 %

En bankgirolösning via oss, där vi periodvis i efterskott betalar ut överskjutande del minus vår avgift. Avgiften baseras på de intäkter som hanterats i systemet.

Kortbetalningar utan eget avtal 2 %

Kortbetalningar online utan egna avtal med betalväxlar eller inlösande bank. Vi tar ingen startkostnad eller grundavgift utan endast en procentavgift då tjänsten nyttjas.

SMS-utskick 76 öre /st.

SMS-utskick med leveransspårning, kostnad per SMS på upp till cirka 150 tecken.

Brevutskick från 20 kr/st.

Upp till 50 gram, 20 kr/st. och upp till 100 gram 30 kr/st. Startavgift 200 kronor. Priset inkluderar porto.

Utökad support 650 kr/h

Vi kan exempelvis ge support direkt till era deltagare via e-post eller telefon. Fasta avtal kan även upprättas utifrån uppdragets karaktär.

Unika avtal

Om ni har en väldigt stor eller speciell verksamhet kan vi lägga upp speciella avtal. I många fall kan vi om ni önskar det även avtala om en fast avgift för baspaketet.

För organisationer som hanterar stora volymer data inom systemet men samtidigt registrerar jämförelsevis små intäkter kan en högre minimidebitering tillämpas.

Övriga tjänster

Bokföring och kanslitjänster 650 kr/h

Fasta avtal kan även upprättas utifrån uppdragets karaktär.

Tävlingshantering 500 kr

Uppläggning och import av tävlingar och tävlingsresultat för organisationer som använder tävlingsmodulen. Kostnad per tävling.

Kundspecifik programmering 980 kr/h

Om ni önskar nya funktioner i Mina Aktiviteter specifikt anpassade till er verksamhet.

Webbhotell 128 kr/mån

Webbhotellkonto hos Oderland med administration av webbplatser och e-post via cPanel. I paketet ingår 10 GB lagring, 3 000 GB bandbredd/mån, 3 GB RAM-minne. I paketet ingår även backup och SSL-certifikat. Ordinarie pris hos Oderland är cirka 160 kr/mån.

WordPress webbplats från 6 000 kr

Enkel och modern WordPress webbplats med vårt eget tillägg som integrerar Mina Aktiviteter med er webbplats.

Tre månaders ångerrätt

Om inget speciellt avtalats så har ni ingen startavgift, uppsägnings- eller bindningstid för vår molntjänst.

Om ni meddelar oss inom tre månader från det att ni började testa systemet att ni inte vill fortsätta att använda systemet så kommer vi inte heller att fakturera er någon avgift för baspaketet.

Detta gäller dock inom rimliga gränser. Om ni exempelvis administrerar ett större tidsbegränsat event inom vår tjänst så förbehåller vi oss rätten att fakturera er för hela eventet även om ni skulle tacka nej till fortsatt användning efter att eventet är avslutat.

Vi kommer alltid att fakturera er för eventuella tilläggstjänster såsom SMS-utskick eller kortbetalningar som slussas via oss. Detta eftersom dessa tjänster även medför en direkt kostnad för oss själva.

Om ni är nöjda med vår tjänst och vill fortsätta att använda tjänsten så fakturerar vi er som vanligt från start.

Kontakt

Ni är alltid varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 070-962 84 84 om ni är intresserade av Mina Aktiviteter.