Prislista Mina Aktiviteter

Med Mina Aktiviteter har ni tryggheten att era avgifter är baserade på intäkterna som registreras i systemet. Samma priser gäller för Dans.se och Idrott.se som har specialanpassade funktioner för respektive område. Vi hjälper er utan kostnad att komma igång med systemet med import av kunder, medlemmar, aktiviteter, deltagare mm. Tillsammans med era administratörer går vi igenom systemet och dess funktioner utifrån era behov.

Alla priser är exklusive moms (25%).

Mina Aktiviteter

Baspaket 1,4 %

Boknings- och verksamhetssystem med kopplingar till utskick, betallösningar, medlemsregister och bokföring. Avgiften baseras på de totala intäkterna som registreras via tjänsten. Minimidebitering 20 kronor per månad.

Bankgiro utan eget bankgiroavtal 1 %

En bankgirolösning via oss, där vi periodvis i efterskott betalar ut överskjutande del minus vår avgift. Avgiften baseras på de intäkter som hanterats i systemet.

Kortbetalningar utan eget avtal 2 %

Kortbetalningar online utan egna avtal med betalväxlar eller inlösande bank. Vi tar ingen startkostnad eller grundavgift utan endast en procentavgift då tjänsten nyttjas.

SMS-utskick 76 öre

SMS-utskick med leveransspårning, kostnad per SMS på upp till cirka 150 tecken.

Utökad support 650 kr/h

Vi kan exempelvis ge support direkt till era deltagare via mejl eller telefon. Fasta avtal kan även upprättas utifrån uppdragets karaktär.

Unika avtal

Om ni har en väldigt stor eller speciell verksamhet kan vi lägga upp speciella avtal. I många fall kan vi om ni önskar det även avtala om en fast avgift för baspaketet.

För organisationer som hanterar stora volymer data inom systemet men samtidigt registrerar jämförelsevis små intäkter kan en högre minimidebitering tillämpas.

Övriga tjänster

Bokföring och kanslitjänster 650 kr/h

Fasta avtal kan även upprättas utifrån uppdragets karaktär.

Tävlingshantering 500 kr

Uppläggning och import av tävlingar och tävlingsresultat för organisationer som använder tävlingsmodulen. Kostnad per tävling.

Kundspecifik programmering 980 kr/h

Om ni önskar nya funktioner i Mina Aktiviteter specifikt anpassade till er verksamhet.

Webbhotell 128 kr/mån

Webbhotellkonto hos Oderland med administration av webbplatser och e-post via cPanel. I paketet ingår 10 GB lagring, 3 000 GB bandbredd/mån, 3 GB RAM-minne. I paketet ingår även backup och SSL-certifikat.

WordPress webbplats från 6 000 kr

Enkel och modern WordPress webbplats med vårt eget tillägg som integrerar Mina Aktiviteter med er webbplats.

Tre månaders provperiod

Ni har möjlighet att prova systemet under ett kvartal. Om ni inte vill fortsätta att använda Mina Aktiviteter efter provperiodens slut så meddelar ni oss bara det och vi kommer enbart fakturera er för eventuella tilläggstjänster som t.ex. SMS utskick.

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 070-962 84 84 om ni är intresserade av Mina Aktiviteter.