Föreningssystem

Mina Aktiviteter är ett komplett boknings- och föreningssystem som underlättar administrationen för både större och mindre föreningar. Systemet används även på förbundsnivå inom förbund som Aktiva Seniorer, Folkdansringen och Svenska Dansportförbundet, vilket leder till en smidig samordning av organisationernas administrativa arbete.  Systemet är webbaserat och erbjuder en tydlig överblick och enkel administration av bokningar, medlemsregister utskick och ekonomi. 

Priser och tjänster

Mina Aktiviteter har ingen startkostnad eller bindningstid och era avgifter är baserade på intäkterna som registreras i systemet. Vi erbjuder även tjänster som kortbetalningar utan eget avtal, kanslitjänster och WordPress hemsidor.

Tre månaders provperiod

Ni har möjlighet att prova Mina Aktiviteter under ett kvartal, där vi hjälper er att komma igång och testa systemet.

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni vill veta mer.

Funktioner

Medlemsansökningar och bokningar

Automatiserad medlemsansökan och bokning av kurser, events, resor, biljetter, träningstider och drop-in platser och lokaler. Snygg och enkel integration med befintliga webbplatser och appar. Betalning via bankgiro, kort eller Swish stöds.

Användare och grupper

Behörighet i systemet kan sättas generellt, utifrån grupptillhörighet eller för en specifik aktivitet. Det går enkelt att skapa grupper som styrelse med tillhörande e-postlistor.

Dans- och idrottsföreningar

Mina Aktiviteter består även av domänerna dans.se och idrott.se speciellt anpassade för föreningar inriktade på respektive område. Systemet inkluderar även en tävlingsmodul för smidig hantering av tävlingsverksamhet.

Medlems- och närvarostatistik

Det går smidigt att ta fram statistik utifrån som exempel Riksidrottsförbundets krav. Systemet är kompatibelt med DAK-formatet och medlemsregistret och närvaroregistrering kan enkelt exporteras till externa system som IdrottOnline och IoFF.

Bokföring

Inbetalningar i systemet bokförs automatiskt och ni kan ange pris för olika medlemskategorier. All bokföring kan ske i systemet eller exporteras till externa bokföringsprogram.