Verksamhetssystem för föreningar

Mina Aktiviteter är ett verksamhetssystem byggt för att underlätta administrationen för föreningar och andra organisationer. Det är ett heltäckande föreningssystem för bokföring, kursadministration och medlemsregister. Systemet är molnbaserat, vilket innebär att användarna genom en helt vanlig webbläsare kan nå den information och de verktyg de behöver och har behörighet till.

Tjänster anpassade för föreningar

Det går smidigt att integrera kursadministration och webbanmälan med medlemsregister, fakturering, betallösningar med OCR-hantering och bankkoppling. Mina Aktiviteter är kompatibelt med DAK-formatet för export av närvarodata. Det går även att automatisera bland annat LOK-stöd och bokföring.

Verksamhetssystem för dans- och idrottsrörelsen

Mina Aktiviteter består även av domänerna dans.se och idrott.se speciellt anpassade för föreningar inriktade på respektive område. Till exempel finns det en tävlingsmodul för smidig hantering av tävlingsverksamhet. Riksidrottsförbundets medlemsorganisationer kan även automatiskt läsa över uppgifterna från medlemsregistret till IdrottOnline.

Bokföring, kanslitjänster och webbplatser

Vi erbjuder administrativa kringtjänster som bokföring och kanslitjänster. Vi bygger även funktionella WordPress webbplatser som smidigt går att integrera med Mina Aktiviteter.

Kunder

Föreningar inom Svenska Danssportförbundet (DSF) och Folkdansringen (FDR) använder våra verksamhetssystem för sin administration. Våra verksamhetssystem används även på distrikt och förbundsnivå i dessa förbund, vilket leder till en smidig samordning av det administrativa arbetet. Därutöver används våra system av en mängd fristående föreningar och företag.

Tre månaders provperiod för föreningar

Om ni är intresserade av vår molntjänst lägger vi upp ett konto till er med anpassade inställningar. Ni kan sedan testa tjänsten under ett kvartal. Om ni inte vill fortsätta att använda tjänsten meddelar ni oss bara det och vi kommer inte att fakturera er något för att ha testat.

Intresseanmälan

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 070-962 84 84 om ni är intresserade av våra lösningar och tjänster.