Verksamhetssystem för företag

Mina Aktiviteter  är ett verksamhetssystem med heltäckande lösningar för administration av aktiviteter.  Ni kan automatisera hela bokningshanteringen och synka med bokföringsprogram m.m. Bokning och visning av aktiviteter sker på er egen webbsida med smidig integration med WordPress.

Splittrad moms

Företag är vanligtvis momspliktiga och har inte sällan olika moms på olika artiklar/tjänster. Ibland förekommer även flera olika momssatser inom en och samma bokning, exempelvis vid bokning av arrangemang som innefattar både mat med 12% moms och utbildning med 25% moms. I Mina Aktiviteter finns därför stöd för att automatiskt generera fakturor/avier som innefattar flera olika momssatser.

Lättadministrerade och finmaskiga behörigheter

I ett företag finns det ofta många och varierande individer som är involverade i verksamheten. Samtidigt är det viktigt att ha strikt kontroll på vem som är behörig att göra vad och ta del av vilken information. I systemet finns därför en finmaskig behörighetskontroll som baserar sig på grupptillhörigheter. Ni kan exempelvis skapa en grupp med namnet ”Receptionspersonal” och sedan talar ni om exakt vilka behörigheter alla som tillhör gruppen skall få.

Automatiserat och detaljerat löneunderlag för timanställda

Våra företagskunder har ofta många personer som avlönas per timme baserat på vilka bokningar och aktiviteter de haft under en månad. Vi har därför gjort det smidigt och enkelt att koppla löneavtal till individer och automatiskt plocka fram detaljerade löneunderlag baserat på bokningsdata som redan finns i systemet.

Dans.se och idrott.se

Mina Aktiviteter består även av domänerna dans.se och idrott.se speciellt anpassade för företag inriktade på respektive område. Bland annat använder dansskolor, som är medlemmar i Sveriges Dansorganisation (SDO) vårt system. Systemet används även på förbundsnivå för som exempel administration av dansskolornas tävlingsverksamhet.

Företagskunder

Runt tusen organisationer använder vårt verksamhetssystem för att hantera exempelvis kurser, medlemsregister, kundkommunikation och bokföring. Många av dessa är företag i form av aktiebolag och enskilda firmor. Här visar vi ett antal exempel på vad några företagskunder tycker om Mina Aktiviteter och hur de integrerat systemet i sin egen verksamhet och webbplats.

Wilson Dance Center

Sinclairs

Mälarsalen

Tre månaders provperiod

Om ni är intresserade av Mina Aktiviteter lägger vi upp ett konto till er med anpassade inställningar. Ni kan sedan testa verksamhetssystemet under ett kvartal. Om ni inte vill fortsätta att använda tjänsten meddelar ni oss bara det och vi kommer inte att fakturera er något för att ha testat.

Intresseanmälan

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 070-962 84 84 om ni är intresserade av vårt verksamhetssystem.