Bokningssystem för aktiviteter

Modern anpassningsbar bokning av aktiviteter som kurser, tävlingar, privatundervisningar, möten och lokaler. Bokningssystemet är webbaserat och erbjuder en tydlig överblick och enkel administration av aktiviteter, anmälningar, kundregister, medlemsregister, utskick och ekonomi.

Bokningssystemet har anpassade funktioner för både företag och föreningar och inkluderar även Dans.se och Idrott.se med lösningar för verksamheter inom respektive områden. Vi utvecklar hela tiden systemet utifrån våra kunders önskemål.

Priser och tjänster

Med Mina Aktiviteter har ni tryggheten att era avgifter är baserade på intäkterna som registreras i systemet. Vi erbjuder även tjänster som kanslitjänster och WordPress hemsidor.

Tre månaders provperiod

Ni har möjlighet att prova Mina Aktiviteter under ett kvartal, där vi hjälper er att komma igång och testa systemet.

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni vill veta mer.

Funktioner

Anmälan och utskick

Webbanmälan kan smidigt integreras med er webbplats och anpassas till er grafiska profil. Bokningssystemet sköter automatiskt utskick av bokningsbekräftelse, faktura, kvitto, påminnelse och utvärdering.

Bokningsuppgifter

Ni kan själva välja vilka uppgifter som deltagarna ska fylla i vid bokningar och även skapa egna bokningsformulär. Uppgifterna sparas i systemet och deltagarna behöver bara fylla i namn och e-postadress vid nästa bokning. Deltagarna kan själva skapa konton och uppdatera sina adressuppgifter. Personuppgifter och övriga data lagras enbart i svenska serverhallar.

Antagning och betalning

Det går enkelt att ställa in manuell eller automatisk antagning till aktiviteter. Automatisk antagning kan ske utifrån som exempel min- och maxantal, ålder och nivå. Bokningssystemet stödjer även par- och gruppbokningar, dansroller samt automatisk köhantering. Betalningar kan ske med faktura, kort eller Swish. För föreningar går det att ställa in krav på medlemskap, så att medlemsavgiften betalas samtidigt som anmälningsavgiften.

Behörighet och incheckning

Ni kan enkelt ge instruktörer anpassade behörigheter till sina aktiviteter för som exempel incheckning och/eller administration av anmälningarna. Behörighet kan även sättas utifrån grupptillhörighet och generellt i systemet. Deltagare kan enkelt checka in till aktivitetstillfällen med mobiltelefon, kort eller RFID-tagg.

Utvärdering och statistik

Det är enkelt att ta fram statistik och deltagarna kan fylla i utvärderingar direkt på webben. Statistiken kan även exporteras till externa system som IdrottOnline.

Bokföring

Automatisk, integrerad och komplett bokföring. All bokföring kan ske i systemet eller exporteras till externa bokföringsprogram.