Bokning av kurser, aktiviteter och events

Bokningssystem för kurser, aktiviteter och events som förenklar och automatiserar arbetet med bokningar, utskick och bokföring. Systemet inkluderar även kraftfull resursbaserad tidsbokning av som exempel privatundervisningar, kalas och lokalbokningar.

Anmälan och antagning

Bokningssystemet har stöd för kursbokningar, eventbokningar, tidsbokningar, lokalbokningar, biljettbokningar och andra typer av bokningar. Bokning av aktiviteter sker direkt på er egen webbplats med automatiskt utskick av bokningsbekräftelse, faktura, kvitto och påminnelse. Köp med kort och Swish kan även registreras i systemet.

Det finns en stor flexibilitet i att ställa in bokningsvillkor och rabattregler för aktiviteter. Det är även enkelt att ställa in antagningsvillkor som ålder, nivå samt som exempel min- och maxantal för kurser och events. Antagning av deltagare till aktiviteter kan ske automatiskt utifrån de villkor som ni satt upp.

Schemaläggning och lokalbokningar

I bokningssystemet finns det en stor flexibilitet i schemaläggningen av aktiviteter och kurser. Ni kan även enkelt administrera platser, lokaler och lokalbokningar i bokningssystemet. Genom att välja en lokal för en aktivitet så skapas lokalbokningar automatiskt utifrån aktivitetens schema.

Incheckning till aktiviteter

Deltagare kan enkelt checka in till aktivitetstillfällen med ID-kort, bibliotekskort, medlemskort, mobiltelefon, RFID-tag mm. så väl som manuellt.

Utvärdering och statistik.

Ni kan koppla utvärderingsformulär till en eller flera aktiviteter och aktivera automatiska utskick till deltagarna där de ombeds att fylla i utvärderingen direkt på webben. Det är enkelt att ta fram statistik för deltagande på kurser, aktiviteter och events. Statistiken kan även exporteras till externa system som IdrottOnline

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni vill veta mer om våra lösningar och tjänster.

Tre månaders provperiod

Intresseanmälan tre månaders provperiod Mina Aktiviteter