Bokningssystem för aktiviteter

Bokningssystemet Mina Aktiviteter används av hundratusentals slutanvändare. Det är ett komplett boknings- och verksamhetssystem som även inkluderar automatisk bokföring, grupphantering, medlemsregister och personliga massutskick. Systemet är anpassat till att underlätta administration för många olika typer av verksamheter, alltifrån kurser, personlig tidsbokning, möten och resor.

Anmälan och antagning

Bokningssystemet kan smidigt integreras med er webbplats vilket gör att bokning av aktiviteter kan ske direkt på er egen webbplats. Systemet sköter automatiskt utskick av bokningsbekräftelse, faktura, kvitto och påminnelse. Betalningar kan enkelt ske med faktura, kortbetalning eller Swish.

Det finns en stor flexibilitet i att ställa in bokningsvillkor och rabattregler för aktiviteterna. Det är även enkelt att ställa in antagningsvillkor som ålder, nivå samt som exempel min och max antal för aktiviteter. Antagningen kan ske automatiskt utifrån de uppsatta villkoren och det finns även stöd för automatisk köhantering och paranmälan. För förbund och föreningar sköts medlemskap automatiskt vid antagning till aktiviteter.

Schemaläggning och lokalbokningar

I bokningssystemet finns det en stor flexibilitet i schemaläggningen av aktiviteter och genom att ange en lokal för en aktivitet så skapas lokalbokningar automatiskt utifrån aktivitetens schema.

Incheckning till aktiviteter

Deltagare kan enkelt checka in till aktivitetstillfällen med mobiltelefon, ID-kort, medlemskort, RFID-tag m.m..

Utvärdering och statistik

Ni kan koppla utvärderingsformulär till en eller flera aktiviteter och aktivera automatiska utskick till deltagarna där de ombeds att fylla i utvärderingen direkt på webben. Det är enkelt att ta fram statistik för deltagande på aktiviteter. Statistiken kan även exporteras till externa system som IdrottOnline.

Priser och tjänster

Med Mina Aktiviteter har ni tryggheten att era avgifter är baserade på intäkterna som registreras i systemet. Vi hjälper er utan kostnad att komma igång med systemet. Vi erbjuder även övriga tjänster som kortbetalningar utan eget avtal, kanslitjänster och WordPress hemsidor.

Tre månaders provperiod Mina Aktiviteter

Prislista

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni vill veta mer om våra lösningar och tjänster.