Bokning av kurser, aktiviteter och events

Bokningssystemet Mina Aktiviteter används av hundratusentals slutanvändare. Systemet förenklar och automatiserar arbetet med anmälningar, utskick och bokföring av som exempel aktiviteter, kurser, läger och event. Det är ett komplett boknings- och verksamhetssystem som även inkluderar adress/medlemsregister, grupphantering och personliga massutskick.

Anmälan och antagning

Bokningssystemet kan smidigt integreras med er webbplats med vårt WordPress tillägg eller med JavaScript kod. Vilket gör att bokning av aktiviteter kan ske direkt på er egen webbplats med automatiskt utskick av bokningsbekräftelse, faktura, kvitto och påminnelse. Betalningar sker med faktura, kort eller Swish.

Det finns en stor flexibilitet i att ställa in bokningsvillkor och rabattregler för aktiviteter. Det är även enkelt att ställa in antagningsvillkor som ålder, nivå samt som exempel min och max antal för kurser och events. Där de som anmält sig till en aktivitet kan antas automatiskt utifrån de villkor som satts upp och det finns även automatisk köhantering.

Schemaläggning och lokalbokningar

I bokningssystemet finns det en stor flexibilitet i schemaläggningen av aktiviteter och kurser. Ni kan enkelt administrera platser, lokaler och lokalbokningar i bokningssystemet och genom att ange en lokal för en aktivitet så skapas lokalbokningar automatiskt utifrån aktivitetens schema.

Incheckning till aktiviteter

Deltagare kan enkelt checka in till aktivitetstillfällen med mobiltelefon, ID-kort, medlemskort, RFID-tag m.m. så väl som manuellt.

Utvärdering och statistik

Ni kan koppla utvärderingsformulär till en eller flera aktiviteter och aktivera automatiska utskick till deltagarna där de ombeds att fylla i utvärderingen direkt på webben. Det är enkelt att ta fram statistik för deltagande på kurser, aktiviteter och events. Statistiken kan även exporteras till externa system som IdrottOnline.

Medlems- och verksamhetssystem utan fasta avgifter

Med Mina Aktiviteter har ni tryggheten att era avgifter är baserade på intäkterna som registreras i systemet. Det finns heller ingen bindningstid eller startavgift.  Ni har möjlighet att prova systemet under ett kvartal. Om ni inte vill fortsätta att använda Mina Aktiviteter efter provperiodens slut så meddelar ni oss bara det och vi kommer enbart fakturera er för eventuella tilläggstjänster som t.ex. SMS utskick.

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni vill veta mer om våra lösningar och tjänster.