Medlemsregister för föreningar

Medlemsregister för föreningar som även inkluderar bokningssystem, automatiska utskick och bokföring. Medlemsregistret används av både större och mindre föreningar och förbund och har anpassade funktioner för många olika typer av medlemsverksamhet.

Medlemsystemet är molnbaserat och all administration sker via en webbläsare. För att leva upp till GDPR lagstiftningen och skydda våra användares personuppgifter lagras medlemsregistret och övrig data enbart i svenska serverhallar.

Priser och tjänster

Mina Aktiviteter har ingen startkostnad eller bindningstid och era avgifter är baserade på inbetalningar som registreras i systemet. Vi erbjuder även tjänster som kanslitjänster och WordPress hemsidor.

Tre månaders provperiod

Ni har möjlighet att prova Mina Aktiviteter under ett kvartal, där vi hjälper er att komma igång och testa systemet.

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni vill veta mer.

Funktioner

Användarvänlig administration

Systemet erbjuder en tydlig överblick och enkel administration. Det finns en stor möjlighet att anpassa och filtrera den information som tas fram. Varje individ har en egen sida i systemet där informationen finns samlad och kan administreras.

Medlemskap och betalning

Ansökan om medlemskap görs direkt på er egen webbplats med automatiskt utskick av betalningsavi, kvitto och/eller välkomstmeddelande. Medlemskapet kan betalas med bankgiro, Swish eller kort. Medlemskap kan även betalas vid antagning till aktiviteter. Medlemskort kan användas för smidig incheckning till aktiviteter.

Användare och grupper

Behörighet i systemet kan sättas generellt, utifrån grupptillhörighet eller för en specifik aktivitet. Det går enkelt att skapa grupper som styrelse med tillhörande e-postlistor. Medlemmar kan skapa egna konton i systemet och ändra sina kontaktuppgifter.

Medlemsstatisk

Det går smidigt att ta fram statistik utifrån som exempel Riksidrottsförbundets krav. Medlemsregistret och närvaroregistreringar kan exporteras till externa system som IdrottOnline.

Automatisk bokföring

Medlemsinbetalningar bokförs automatiskt och ni kan ange pris för olika medlemskategorier. All bokföring kan ske i systemet eller exporteras till externa bokföringsprogram.