Betalning av tävlingslicenser

När nya licenser registreras av klubbar/skolor kan den tävlingsansvariga välja om licensen skall betalas av den tävlande själv eller om licensen skall betalas av klubben. Välj ”Separat” om individen själv skall betala respektive ”I klump” om klubben skall betala.

Även i samband med godkännandet från klubbar kan den tävlingsansvariga välja om licensen skall betalas av den tävlande själv eller om licensen skall betalas av klubben.

Betala många tävlingslicenser samtidigt

Tävlingsansvariga inom klubbar ser automatiskt på startsidan i Mina Aktiviteter och på huvudsidan för tävlingar om det finns licenser som skall betalas av klubben. Även automatiska bevakningsmejl innehåller samma information. Informationen länkar direkt till den sida där betalningen görs.

Betalningen görs från sidan Tävling > Admin organisation > Betala licenser (inloggning krävs).

Bocka för de licenser ni vill betala just nu och klicka på ”Skapa gemensam betalningsavi…”. På den avi ni då får finns ett OCR-nummer ni kan använda för att betala alla licenserna samtidigt. Skriv gärna ut avin till PDF eller på papper för er egen bokföring. Observera att det inte är en faktura och det finns inget krav på att ni betalar avin bara för att ni skapat den. Inga licenser betalmarkeras hos förbundet innan den faktiska betalningen mottagits. Kommer ni t ex på att ni skulle ha bockat för en till individ så kan ni kasta bort den avi ni just skapat och göra en ny istället.

Om förbundet valt att aktivera kortbetalning online kan ni kommer licenserna att betalmarkeras hos förbundet direkt när ni slutfört kortbetalningen.