Medlemsregister för föreningar

Mina Aktiviteter är ett komplett medlems- och verksamhetssystem som automatiserar och integrerar medlemsregister, bokningssystem, utskick och bokföring. Det finns en stor flexibilitet att anpassa systemet utifrån er verksamhets behov och vi utvecklar hela tiden systemet utifrån våra kunders önskemål.

Medlemsystemet används av både större och mindre förbund, distrikt och föreningar och har anpassade funktioner för många olika typer av medlemsverksamhet. Systemet inkluderar även dans.se och idrott.se med lösningar för organisationer inom respektive område.

Medlemsystemet är webbaserat och all administration sker via en webbläsare. Systemet, lösenord och kommunikationen är krypterade. För att leva upp till GDPR lagstiftningen och skydda våra användares personuppgifter lagras medlemsregistret och övrig data enbart i svenska serverhallar.

Priser och tjänster

Mina Aktiviteter har ingen startkostnad eller bindningstid och era avgifter är baserade på intäkterna som registreras i systemet. Vi erbjuder även tjänster som kanslitjänster och WordPress hemsidor.

Tre månaders provperiod

Ni har möjlighet att prova Mina Aktiviteter under ett kvartal, där vi hjälper er att komma igång och testa systemet.

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni vill veta mer.

Funktioner

Användarvänligt medlemssystem

Systemet erbjuder en tydlig överblick och enkel administration av medlemsregistret, aktiviteter, anmälningar, utskick och ekonomi. Det finns en stor möjlighet att anpassa och filtrera den information som tas fram. Varje individ har en egen sida i systemet där informationen finns samlad och kan administreras.

Medlemskap och betalning

Ansökan om medlemskap görs direkt på er egen webbplats med automatiskt utskick av betalningsavi, kvitto och/eller välkomstmeddelande. Medlemskapet kan betalas med bankgiro, Swish eller kort. Medlemskap kan även betalas vid antagning till aktiviteter. Medlemskort kan användas för smidig incheckning till aktiviteter.

Användare och grupper

Behörighet i systemet kan sättas generellt, utifrån grupptillhörighet eller för en specifik aktivitet. Det går enkelt att skapa grupper som styrelse med tillhörande e-postlistor. Medlemmar kan skapa egna konton i systemet och ändra sina kontaktuppgifter.

Medlemsstatisk

Det går smidigt att ta fram statistik utifrån som exempel Riksidrottsförbundets krav. Medlemsregistret och närvaroregistreringar kan exporteras till externa system som IdrottOnline.

Automatisk bokföring

Medlemsinbetalningar bokförs automatiskt och ni kan ange pris för olika medlemskategorier. All bokföring kan ske i systemet eller exporteras till externa bokföringsprogram.