Tävlingsmodul

Tävlingsmodulen har anpassade funktioner för förbund, tävlingsorganisatörer, klubbar och deltagare. Tävlingsarrangörer skapar nya tävlingar och söker sanktion via systemet för att sedan godkännas av ansvariga inom förbundet.

Efter att en ny tävling har lagts upp går det att lägga till tävlingsledare och/eller lokala organisatörer för tävlingen. Tävlingsledaren kan sedan definiera vilka klasser som startar tillsammans, vilken ordning klasserna startar i, slumpa startordning och tilldela startnummer. Idrotts.se kan integreras med sekretariatsprogram som Vote4Dance.

Tävlingsmodul för smidig administration av tävlingsverksamhet i Idrott.se. Tävlingsmodulen används av förbund både inom och utom Riksidrottsförbundet (RF).

De som tävlar för klubbar eller skolor som använder modulen kan själva preliminär anmäla sig till tävlingar. Vid behov kan de som tävlar själva lägga upp nya par och trior. Systemet håller automatiskt reda på vilka klasser alla tidigare eller nyskapade par och trior skall tävla i oavsett klubbtillhörighet.

Med lämpliga exportinställningar kan datafilen sedan importeras till ett annat dataprogram, exempelvis till sekretariatsprogram som

Kontakt

Ni är varmt välkomna att höra av er till info@cogwork.se eller 0709-62 84 84 om ni vill veta mer om våra lösningar och tjänster.